en

VINYYLILAATAT JA -LANKUT

Vinyylilattia on oikea ratkaisu, kun lattialta vaaditaan tyylikkyyttä, kovaa kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Vinyyli on miellyttävän tuntuinen, askelääntä vaimentava sekä kosteuden kestävä. Vinyylilattiat on helppo asentaa.

Edustamme kansainvälisesti tunnettuja ja erittäin laadukkaita brändejä: Expona, Aspecta sekä uusimpana Invictus. Kaikki lattiamme soveltuvat erinomaisesti julkitilan kohteisiin.

Laajaan vinyylilattiamallistoon kuuluu satoja erilaista kuoseja mm. puu-, kivi-, metalli-, betoni- sekä erilaisia kuviokuoseja. Vinyylilaattoja on saatavilla alustaan liimattavana, lukkopontillisena sekä ns. "loose lay" irtoasennettavana. Vinyylilaatat ovat 100% kierrätettäviä ja phtalaattivapaita. 

Komposiittivinyyli on uuden ajan lukkopontillinen lattiamateriaali. Jäykän rakenteen ansiosta komposiittivinyyli on erittäin kestävä ja mittasuhteiltaan vakaa. Lukkopontillinen komposiittivinyyli on helppo asentaa jopa suoraan keraamisen laatan päälle.

Komposiittirakenteen ansiosta lattia on ihanteellinen valinta julkisen tilan kohteisiin. Tuotteessa on askelääntä vaimentava pohjarakenne eikä erillistä alusmateriaalia tarvita.

Vinyylilattioille on myönnetty M1-sisäilmasertifikaatti. 
M1        Environmentally Preferable FlooringIndoor Air Comfort