en

TEKSTIILILAATAT JA -MATOT

Tekstiililaatta ja -matto on miellyttävä ja erittäin hyvin ääntä eristävä lattiamateriaali. Nykyajan tekstiililattiat eivät allergisoi eikä niistä pääse sisäilmaan ihmiselle haitallista aineita. 

Tekstiililattia soveltuu hyvin monenlaisiin kohteisiin kuten hotelleihin, ravintoloihin, toimistoihin, päiväkoteihin ja erilaisiin oppimisympäristöihin. Tuotteemme ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja turvallisuudesta.

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat IVC Group tekstiililaatat, Rols Carpet villa- sekä PET-muovista valmistetut matot, Object Carpet tekstiilimatot, Halbmond printatut tekstiilimatot sekä perinteisesti kudotut Axminster ja Wilton villamatot.

Ekologinen ja innovatiivinen IVC tekstiililaatta kaikkiin julkitilan kohteisiin

IVC tekstiililaatan materiaaleissa on huomioitu sekä ekologisuus että kierrätys. Reilu 50 % IVC tekstiililaatan materiaalista on kierrätettyä. IVC tekstiililaatan asennus ilman liimaa on helppoa FlexLok-tarrojen avulla.

Vuoden 2022 IVC uutuudet: Imperfection mallisto, johon kuuluvat Griit, Bruut sekä Rupture sekä Countour malliston Perspective ja View ovat helposti yhdistettävissä niin tekstuurin kuin myös värien ja kuvioinnin osalta.

Tutustu nyt tähän erittäin kustannustehokkaaseen tekstiililaattamallistoon.

Tekstiililaatoille ja tekstiilimatoille on myönnetty M1-sisäilmasertifikaatti.   

M1