en

TEKSTIILILAATAT JA -MATOT

Tekstiililaatta ja -matto on miellyttävä ja erittäin hyvin ääntä eristävä lattiamateriaali. Nykyajan tekstiililattiat eivät allergisoi eikä niistä pääse sisäilmaan ihmiselle haitallista aineita. 

Tekstiililattia soveltuu hyvin monenlaisiin kohteisiin kuten hotelleihin, ravintoloihin, toimistoihin, päiväkoteihin ja erilaisiin oppimisympäristöihin. Tuotteemme ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja turvallisuudesta.

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat IVC Group tekstiililaatat, Modulyss tekstiililaatat, Toucan-T tekstiililaatat ja -matot, Halbmond printatut tekstiilimatot sekä perinteisesti kudotut Axminster ja Wilton villamatot.

Ekologinen ja innovatiivinen IVC tekstiililaatta kaikkiin julkitilan kohteisiin

Tammikuussa 2019 Saksan Bau-messuilla lanseerattiin IVC Groupin tekstiililaattamallisto.
 

IVC tekstiililaatan materiaaleissa on huomioitu sekä ekologisuus että kierrätys. Reilu 50 % IVC tekstiililaatan materiaalista on kierrätettyä. IVC tekstiililaatan asennus ilman liimaa on helppoa FlexLok-tarrojen avulla.

 

Suomessa tarjolla olevat IVC mallistot: Art Intervention, Art Style ja Art Exposure ovat helposti yhdistettävissä niin tekstuurin kuin myös värien ja kuvioinnin osalta. Tutustu nyt tähän erittäin kustannustehokkaaseen tekstiililaattamallistoon.

 

Modulyss tekstiililaatoille ja Toucan-T tekstiilimatoille on myönnetty M1-sisäilmasertifikaatti.   

M1