en

SEINÄMATERIAALIT JA MUUT TUOTTEET

Upea uutuusmateriaali seinään nyt saatavilla

Wooden Wall Designin (WWD) puiset seinäpaneelit tuovat sisustukseen ainutlaatuisen tunnelman. Seinäpaneelien eri puulajit ja niiden vaihtelevat värisävyt sekä muut yksityiskohdat viimeistelevät tilan aivan uudella tavalla.

Puiseen seinäpaneelimallistoon kuuluu 24 erilaista vaihtoehtoa. Paneelit on valmistettu taidokkaasti ja osin käsityönä joko kierrätyspuusta tai eurooppalaisten puulajien raakapuusta. Nämä puiset seinäpaneelit sopivat erinomaisesti kaikkiin julkitilan kohteisiin.

Uutuutena Muratto-mallistossa ovat akustoivat seinälaatat. Lisäksi osaa mallistoa on uudistettu niin muotojen kuin värisävyjen suhteen.

Muratto-korkkiseinäpäällyste luo tilaan kauniin ja tyylikkään ilmeen. Korkki materiaalina on ekologinen, lämmin ja hyvin akustoiva ja siitä valmistetut seinäelementit ovat kevyet ja helpot asentaa.

Muratto-korkkilaattojen design on ainutlaatuinen ja moni-ilmeinen. Muratto-mallistossa on hillittyjä, tunnelmaa luovia seinälaattoja sekä upean muotoisia, hyvin akustisesti toimivia sisustuselementtejä. Muratto tarjoaa aivan uudenlaista ilmettä niin toimistoihin, hotelleihin, liiketiloihin kuin koteihinkin.